2020-2021 OKUL AİLE BİRLİĞİ FALİYET RAPORU

2020-2021 OKUL AİLE BİRLİĞİ FALİYET RAPORU

BAYINDIR MUZAFFER TUZCUOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2020-2021 ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

Bayındır Muzaffer Tuzcuoğlu  Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği olarak, yapılması ve alınması gereken tüm iş ve işlemler Yönetim Kurulu kararı alınarak gerçekleştirilmiştir. Yapılan işlemlerin hepsi resmi kayıt altına alınmış,  gerek faturaları gerekse ödemelere ait evrakları muhafaza edilmiştir.

Yapılan iş ve işlemler ile ilgili imza altına alınan kararların düzenli şekilde "Karar Defterine" yazılmış, ve dosyalanmıştır.

Yönetim Kuruluna ait Dernek Gelir Gider Defterine bütün gelirler ile giderlerin düzenli şekilde işlenmiştir.

Yapılan işlemlerin ödemesi için Okul Aile Birliğimiz Ziraat Bankası hesabından para çekimi düzenli şekilde yapılmıştır. Yapılan harcamalar kadar para çekilmiştir.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulumuz tarafından yapılan çalışmaların hepsi yerinde ve zamanında yapılmıştır.

2020 Mali Yılı Sonu 31 Aralık 2020 tarihi İtibarı ile (2020 Malı Yıl devir dahil) 9429,11 devredilmiş  TL 2021 yılı 00,00 Tl gelir elde edilirken 1250,00 TL Harcama Yapılmıştır.   Bugün itibariyle  devir 8.179,11 TL krş.tur. Kurulumuzun gelirleri bağışların gelirinden oluşmuştur.

Tüm üyelerimize hizmetleri için teşekkür ederiz.

OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

Gülseren ADIGÜZELLER           Sıtkı ÇITAK     Yüksel AKGÜNDÜZ         Yücel CIVGIN

Muhasip                                 Üye                               Üye                                         Üye

Vahittin TUFAN