Anadolu İmam Hatip Liseleri Meslek Dersleri Okul Zümre Buluşmaları Gerçekleştirildi

25.11.2021 537

Genel Müdürümüz Nazif Yılmaz ve Daire Başkanlarımızın katılımıyla, Anadolu imam hatip liselerinde görev yapan İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri okul zümre başkanlarına yönelik dijital ortamda toplantılar gerçekleştirildi.

23 Kasım 2021 tarihlerin arasında video konferans üzerinden gerçekleştirilen toplantılarda yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili planlamalar, uzaktan eğitim sürecinin değerlendirilmesi, İHL meslek dersleri öğretiminde verimlilik, din ve ahlak öğretiminde güncel meseleler ve yeni yaklaşımlar ele alındı.

81 ilin imam hatip lisesi meslek dersleri okul zümre başkanlarıyla buluşulan toplantılar 2 ayrı oturumda yapıldı.

25-11-202125-11-202125-11-2021