İslam Kültür ve Medeniyeti Dersi

18.04.2021 188

Okulumuz 12/A sınıfı, 17.04.2021 cumartesi günü, İslam Kültür ve Medeniyeti   dersinde, uzaktan eğitimle, Eğitim Bilişim Ağı üzerinden, öğretmenimiz şakir AYDIN koordinatörlüğünde, İslam Kültür ve Medeniyeti  dersini başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Ders başlamadan önce öğrencilerimize motivasyon amaçlı konuşma yapıldı. Öğrencilerimiz bol tekrar ve alıştırmalarla öğrendiler. Konu işlendikten sonra soru çözülerek ve öğrencilerimizle etkileşimli alıştırmalar yapılarak ders pekiştirilmiştir. Öğrencilerimiz bu sayede konuyu anlamıştır. Ders, soru çözümü ve konu tekrarlarıyla pekiştirilmiştir. Okulumuz İslam Kültür ve Medeniyeti  dersi öğretmeni Şakir AYDIN'a teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

12-12-2020