İzleme ve Değerlendirme Alanı

Okullarda görüş ve öneriler almak dilek ve şikayet kutuları oluşturulacak.

01.11.2018 641

Bayındır Muzaffer Tuzcuoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinde 24.10.2017 tarihinde dilek-İstek kutusu oluşturmak için hocalarımız Şakir AYDIN, Enis FİDANCIOĞLU ve Mehmet ÜSTÜNOL’ dan oluşan 3 kişilik bir komisyon kuruldu. Bu komisyon dilek-istek kutusu oluşturdu. Buradaki amaçlar;

1- Öğrencilerin eksikliklerini gidermek, öğrencilere daha kaliteli bir eğitim ortamı oluşturmak böylece okul-öğrenci arasındaki bağı kuvvetlendirmek amacıyla okula dilek-istek kutusu temin edildi.
2- Öğrencilere dileklerini bildirmeleri için dilek kutusundan haberdar edildi.
3- Dilek-istek kutuları 15 günde bir komisyonda bulunan öğretmenler tarafından açılacaktır.
4- Öğrencilerin istekleri bir tutanak halinde isteklerinin değerlendirilmesi için idarecilerimize teslim edilecektir.
5- Bu faaliyetle öğrencilerinde isteklerinin bizler için önemli olduğu, onların okulu daha çok sevmeleri için üzerimize düşen görevleri ve yapılabilecek isteklerinin yerine getirilmesi arzu edilmektedir.

20-11-201820-11-201820-11-2018