Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLi'nin 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLi'nin 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

Okul Müdürümüz cafer İZMİRLi'nin 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SONU MESAJI

21.01.2022 489

Saygıdeğer Öğretmenlerim;
Öğrencilerimizin akademik gelişimlerine devam etmeleri ve kendilerini keşfetmeleri amacıyla mevcut eğitim koşullarında en iyisini yaparak 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış olduk. Tüm öğretmenlerimiz yeni ve zor bir dönem olan salgın sürecinde büyük bir gayret göstererek bu değişime ve dönüşüme en iyi şekilde ayak uydurdular. Gelecek nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştirerek ülkemizin daha güçlü ve başarılı olabilmesi adına sahip olduğunuz azim ve gösterdiğiniz üstün çaba için hepinizi tebrik ederim.

Sevgili Öğrencilerim;
Bu dönemi salgınla mücadele tedbirleri kapsamında  olacak şekilde eğitimi sürdürmek zorunda kaldık. Dönem boyunca  öğrenmekten vazgeçmediniz. Biliyoruz ki siz de, bizler gibi okul sıralarınızı, koridorlarda heyecanla koşuşturmalarınızı, okul bahçelerinde neşe ile oyun oynamanızı, en önemlisi yaşıtlarınız ile sohbet etmeyi çok özlediniz. Ama bu süreçte sizler göstermiş olduğunuz gayret ve azimle öğrenmeye açık olduğunuzu hepimize ispat ettiniz.
Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz ve sorumluluklarınız bu yaşta bile çok büyük önem arz ediyor. Bu sorumluluklarınızı aşkla, şevkle yaptığınızı bizlere isbat ettiniz. Bundan sonraki günlerde de göstereceğinizden eminiz. Bizler, siz olduğunuz süresince her zaman varız. Bu temenniye kadar zamanınızı en güzel, kaliteli ve verimli bir şekilde değerlendirmek hedefiniz olsun.

 

Kıymetli Velilerim;

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları ve en iyi şekilde yetiştirmeleri hepimizin gayesidir. Bir öğrencinin ilk öğretmeni onun anne ve babasıdır. Özellikle bu süreçte sizler adeta bir öğretmen vazifesi görerek çocuklarımızın yanında oldudunuz. Böylelikle hem öğrencilerimize hem de ve  öğretmenlerimize destek verdiniz. Bundan dolayı kıymetli velilerime çok teşekkür ederim. Tatil dönemi boyunca çocuklarımızın yanında nitelikli zamanlar geçirmek, öğrencilerimizin bedensel ve ruhsal gelişimleri için çok önemli. Sizler bu süreçte daima bizlere destek olacağınızın teminatı ile sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dilerim.

Bu dönem eğitim sürecinde kaybettiğimiz çocuklarımızı, meslektaşlarımızı, eğitim çalışanlarımızı ve velilerimizi rahmetle yad ediyorum.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının Birinci dönemini tamamladığımız bugünde, sevgili öğrencilerimizi, saygıdeğer meslektaşlarımı ve kıymetli velilerimizi kutluyor, tüm eğitim camiamıza iyi tatiller diliyorum.

                                                                                                                                                                Cafer İZMİRLİ

                                                                                                                                                             Okul Müdürü