Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLİ'nin Eğitim Öğretim Birinci Yarıyıl Tatil Mesajı

15.11.2021 499

Okul Müdürümüz Cafer İZMİRLİ'nin Eğitim Öğretim Birinci Yarıyıl Tatil Mesajı   Bir dönem boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Sevgili öğrenciler bir dönemi daha tamamladınız. Bu süre boyunca elde ettiğiniz bilgi ve tecrübeler, fiziki büyümenin ötesinde size kazanımlar sağlayacak. Yeter ki bilgiye, araştırmaya, öğrenmeye ve gelişime olan merak, inanç ve güveniniz daima var olsun. Bu noktada yarıyıl tatilini; hem dinlenmek, değerlendirmelerde bulunmak, hem de kendinizi, yaşadığınız çevreyi tanımak, ilgi alanlarınıza göre dünyada yaşanan gelişmeleri daha yakından takip etmek için de bir fırsat olarak görmenizi isterim. Kendinizi iyi tanıdığınız ve çalıştığınız takdirde daima başarılı olacağınıza dair inancınızı asla yitirmemelisiniz. Şehrimizin ve ülkemizin en büyük gücü sizlerin, yakınlarınıza ziyaretlerle, bol bol kitap okuyarak sağlık ve mutlulukla güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.