Yıl Sonu Mesajı

Okul  Müdürümüz Sayın Cafer İZMİRLİ'nin  2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

17.06.2022 463

Hayat devam ettiği sürece eğitim devam ediyor. Pandemi koşullarında öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yoğun gayreti ve  güçlü işbirliğiyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Şimdi pandemi sürecinde eksikliğini hissettiklerimizi telafi zamanı. Okullarımızın kapısı, eğitimcilerimizin gönlü açık. "Yaz Kurslarında Ben de Varım" diyenleri bekliyoruz. Tatili sonuna kadar hakeden yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimize sağlıklı günlerde tekrar görüşmek üzere keyifli tatiller diliyorum.

Cafer İZMİRLİ