EMEKLİ ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

OKULUMUZDAN EMEKLI INGILIZCE ÖĞRETMENİ  SENAY CETINBASI ZİYARET ETTIK

28.11.2018 1129

Öğretmenler Günü Etkinlikleri kapsamında İlçemizdeki emekli öğretmenlerimiz ziyaret edildi.Okulumuzdan emekli olan Ingılızce Öğretmeni Şenay ÇETİNBAŞI evinde ziyaret edildi. BAYINDIR MUZAFFER TUZCUOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİMüdürümüz CAFER KUZU ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Bizler emekli öğretmenlerimizden miras kalan o sevgiyi, muhabbeti, vatan sevgisini gelecek nesillere aktarmak, aynı zamanda ülkemizin daha da müreffeh olmasını sağlamak için bıraktıkları meşaleyi onlardan devralıp devam ettireceğiz. Emekli olan ve görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi. Duygulu anların yaşandığı ziyaretler esnasında, emekli öğretmenlerimiz bu anlamlı günde kendilerini unutmayan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

28-11-201828-11-201828-11-2018