Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı Çağrısı ve Gündem Maddeleri

09.06.2022 474

MUZAFFER TUZCUOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı 17 Haziran 2022 Cuma günü saat 15:40 da Okulumuz öğretmenler odasında aşağıdaki  gündem maddelerini  görüşmek üzere toplanacaktır. Belirtilen gün ve saatte tüm öğretmen ve idarecilerin hazır bulunmaları hususunu;

Gereğini rica ederim.

Cafer İZMİRLİ

Ek:

1-Gündem (1 sayfa)

GÜNDEM MADDELERİ:   1- Açılış ve Yoklama 2- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı 3- Gündem maddelerinin okunması ve varsa ilave edilecek yeni maddelerin eklenmesi 4- 2021-2022 Eğitim - Öğretim yılının genel değerlendirilmesi 5- 2021-2022 Eğitim ve öğretim yılı 2.döneminde okul/kurumlar tarafından gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi (Başarıyı olumsuz yönde etkileyen hususların görüşülmesi ve gelecek öğretim yılı çalışmalarına ışık tutacak kararların alınması) 6-2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının  planlanması. 7-Okul Birincisinin seçimi (Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği Madde: 64) 8- Ceza alan öğrencilerin davranış  notları ve  davranışlarının  görüşülmesi (Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği Madde: 170-171) 9-   Okul Disiplin durumunun genel değerlendirilmesi.    10 - Onur Kurulu çalışmalarının bilgilendirilmesi 11-Yazılı sınav evrakları, Performans ve proje evraklarının teslimi,Ders kesim raporlarının okul idaresine teslimi,Rehberlik ve Eğitici kulüp raporlarının sonuçlarının idareye teslimi. 12- Okul tanıtım faaliyetlerinin planlanması 13-Öğretmenlerin tatil adreslerinin alınması. 14- Dilek ve Temenniler 15- Kapanış.